Info

Yksi tämän hetken suosituimmista suomirockyhtyeistä Haloo Helsinki! julkaisi viidennen albuminsa, Kiitos ei ole kirosana, 3. lokakuuta. Levyn sävellykset ovat yhtyeen käsialaa ja sanoituksista vastaa Elli Haloo. Albumin tuottivat Rauli Eskolin ja Gabi Hakanen. Albumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja myi platinaan oikeuttavan määrän.

Levyn ensimmäinen single Beibi ilmestyi elokuussa 2014 ja nousi heti radiolistan ykköseksi. Single kohosi myös iTunesin ladatuimmaksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi kappaleeksi viikossa.
Katso Sami Joensuun ohjaama musiikkivideo tästä: http://bit.ly/YouTube_Beibi

Albumin toinen single on kappale Vihaan kyllästynyt.
Katso musiikkivideo tästä: http://bit.ly/Vihaankyllästynyt_YouTube

Kolmas single on albumin nimikkobiisi, Kiitos ei ole kirosana. Katso video tästä: http://bit.ly/KiitosEiOleKirosana_Youtube

Haloo Helsinki! tekee keväällä 2015 kattavan klubirundin. Katso kaikki keikat täältä: haloohelsinki.fi/keikat

Haloo Helsinki! on vakiinnuttanut jykevän aseman Suomirockin kentässä positiivisella energiallaan, musiikillaan ja karismallaan. Yhtyeellä on takana yli 500 keikkaa, se on julkaissut 16 singleä, neljä albumia,  radioiden soitetuin kotimainen artisti  ja heillä oli  vuoden kuunnelluin kotimainen albumi Spotifyssa vuonna 2013. Bändin kaksi viimeisintä albumia ovat olleet myyntimenestyksiä. “III” -albumi (2011) on myynyt platinaa (yli 30000 kpl) ja viimeisin albumi “Maailma on tehty meitä varten” (2013) on myynyt tupla-platinaa (yli 40000 kpl).